De volgende audities vinden plaats september 2021.

Voor het komende seizoen zijn de audities helaas al geweest. Toch zijn wij altijd op zoek naar nieuwe energieke Utrechtse zangers en zangeressen voor ons volgende seizoen 2021-2022.  Kom jij bij Dekoor zingen?!

– Je bent een enthousiaste zanger.
– Je bent student in aan de HU of UU.
– Je kunt zuiver zingen en pikt aanwijzingen over bijv. stemtechniek of timing snel op.
– Je kunt met anderen meerstemmig zingen.
– Je bent bereid veel tijd in Dekoor te steken (dinsdagavond repeteren, regelmatig optreden, op theatertour in het voorjaar, twee repetitieweekenden en commissiewerk).
– Je kunt meerdere jaren bij Dekoor zingen.

Pré’s
(geen vereiste maar mooi meegenomen)
– Je kunt noten lezen / van blad zingen.
– Je kunt improviseren.
– Je kunt beatboxen.

Een auditie duurt maximaal een kwartier.
– Bereid een pop- of jazznummer voor dat je a capella ter gehore kunt brengen (couplet en refrein).
– Er kan naar een contrasterend nummer worden gevraagd (als je bijvoorbeeld een uptempo nummer zingt, kan er gevraagd worden of je een stukje van een ballad kunt laten horen).
– Neem eventueel de bijbehorende bladmuziek/akkoorden mee.
In de auditie zal je stembereik worden getest, enkele oefeningen worden gedaan en naar je nummer worden geluisterd. Eventueel werkt onze dirigent nog even met je aan je nummer, zodat je je van je beste kant kunt laten zien!

Interesse
Interesse? Laat dat dan weten via dit formulier, en wij zorgen ervoor dat jij een e-mail krijgt zodra wij meer weten over de audities voor seizoen 2021-2022!

Open repetitie
Normaliter heeft Dekoor een open repetitie zodat iedereen een beetje het Dekoorgevoel kan proeven voor zich in te schrijven voor een auditie. Tijdens deze repetitie ga je met ons een nummer instuderen zodat jij Dekoor van dichtbij kan meemaken. Dit jaar was het organiseren van een open repetitie helaas niet mogelijk. Des te meer we je volgend jaar graag op onze open repetitie zien! Heb je vragen? Stuur dan even een mailtje naar auditie@dekoor.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug!