De volgende audities vinden plaats in september 2022.

Volgend najaar zoeken wij weer frisse aanwinst om Dekoor te versterken (M/V/X). Kom jij bij ons zingen?

– Je bent een enthousiaste zanger.
– Je bent student in aan de HU of UU.
– Je kunt zuiver zingen en pikt aanwijzingen over bijv. stemtechniek of timing snel op.
– Je kunt met anderen meerstemmig zingen.
– Je bent bereid veel tijd in Dekoor te steken (dinsdagavond repeteren, regelmatig optreden, op theatertour in het voorjaar, twee repetitieweekenden en commissiewerk).
– Je kunt meerdere jaren bij Dekoor zingen.

Pré’s
(geen vereiste maar mooi meegenomen)
– Je kunt noten lezen / van blad zingen.
– Je kunt improviseren.
– Je kunt beatboxen.

Een auditie duurt maximaal een kwartier.
– Bereid een pop- of jazznummer voor dat je a capella ter gehore kunt brengen (couplet en refrein).
– Er kan naar een contrasterend nummer worden gevraagd (als je bijvoorbeeld een uptempo nummer zingt, kan er gevraagd worden of je een stukje van een ballad kunt laten horen).
– Neem eventueel de bijbehorende bladmuziek/akkoorden mee.

In de auditie zal je stembereik worden getest, enkele oefeningen worden gedaan en naar je nummer worden geluisterd. Eventueel werkt onze dirigent nog even met je aan je nummer, zodat je je van je beste kant kunt laten zien!

Interesse?
Heb jij interesse om auditie te doen voor Dekoor? Laat dit dan weten via dit formulier. Zo kunnen wij jou op de hoogte stellen van alle ontwikkelingen omtrent de audities!