29/8/2019

Soms krijg je aanvragen waarbij je denkt: “Hè, wat willen ze dat we doen?!”, maar dat blijken dan achteraf de vetste optredens te zijn. Een serenade geven aan De Staat was er absoluut zo een. We werden gebeld met de vraag of wij wilden helpen De Staat te verrassen met de prijs voor het beste festival nummer van 2019 met ‘Witch Doctor’ in de3FM Festival Top 999.

Geïntrigeerd gingen we akkoord en leerden we in één avond de lastige tekst van ‘Witch Doctor’ uit het hoofd in een bijzondere a capella versie van het nummer. We reisden af naar Nijmegen waar we samen met 3FM-dj Frank van der Lende, de Staat zouden verrassen met een serenade voor hun repetitieruimte. De deur ging open en zenuwachtig maar vol overgave begonnen we te zingen. “Super raar, maar ook heel vet” waren de eerste woorden van zanger Torre Florim, de verrassing was een succes! De band nam hun prijs in ontvangst en wij zongen nog een serenade, het was weer een bijzondere zomerdag met Dekoor, je weet nooit wat er op je pad komt.

Blijf op hoogte en volg Dekoor op de voet via onze social media kanalen! Like, volg en subscribe voor het laatste nieuws.

Volg ons online