De eerstvolgende audities vinden plaats op 6, 7 en 8 september.

We zijn voor het nieuwe seizoen op zoek naar zangers uit alle stemgroepen (sopraan, alt, tenor en bas)!
Kom jij bij Dekoor zingen?!

– Je bent een enthousiaste zanger.
– Je bent student in aan de HU of UU.
– Je kunt zuiver zingen en pikt aanwijzingen over bijv. stemtechniek of timing snel op.
– Je kunt met anderen meerstemmig zingen.
– Je bent bereid veel tijd in Dekoor te steken (dinsdagavond repeteren, regelmatig optreden, op theatertour in het voorjaar, twee repetitieweekenden en commissiewerk).
– Je kunt meerdere jaren bij Dekoor te zingen.

Pré’s
(geen vereiste maar mooi meegenomen)
– Je kunt noten lezen / van blad zingen.
– Je kunt improviseren.
– Je kunt beatboxen.

Een auditie duurt maximaal een kwartier.
– Bereid een pop- of jazznummer voor dat je a capella ter gehore kunt brengen (couplet en refrein).
– Er kan naar een contrasterend nummer worden gevraagd (als je bijvoorbeeld een uptempo nummer zingt, kan er gevraagd worden of je een stukje van een ballad kunt laten horen).
– Neem eventueel de bijbehorende bladmuziek/akkoorden mee.

In de auditie zal je stembereik worden getest, enkele oefeningen worden gedaan en naar je nummer worden geluisterd. Eventueel werkt onze dirigent nog even met je aan je nummer, zodat je je van je beste kant kunt laten zien!

Auditiedagen
De audities vinden in Parnassos Cultuurcentrum plaats op:
- Vrijdag 6 september: tussen 13:00 en 20:00 uur
- Zaterdag 7 september: tussen 10:00 en 17:00 uur
- Zondag 8 september: tussen 11:00 en 17:30 uur

Via onderstaande link (aanmeldformulier) kan je doorgeven wanneer je beschikbaar bent.

Meld je via dit formulier definitief aan
AANMELDFORMULIER

Open repetitie
Weet je nog niet zeker of Dekoor iets voor jou is? Of wil je gewoon even komen sfeerproeven? Kom dan naar de open repetitie op dinsdagavond 3 september. Check het facebookevent voor meer info. Je kunt je eventueel op de valreep ook op de open repetitie nog aanmelden voor een auditie.