De eerstvolgende audities vinden plaats op 6, 7 en 8 september.

Kom jij bij Dekoor zingen? Elk collegejaar zoekt Dekoor nieuwe zangers en zangeressen. De audities vinden ieder jaar plaats in september.

Bereid een pop- of jazznummer voor dat je a capella kan zingen. Je kan gevraagd worden om een contrasterend nummer te zingen (als je bijvoorbeeld een uptempo nummer zingt, wordt je misschien gevraagd om een stukje van een ballad te laten horen.

In de auditie testen we met jou je stembereik, doen we een aantal zangoefeningen en luisteren we naar het nummer dat je zingt. Eventueel werkt onze dirigent nog even met je aan het nummer, zodat jij je van je beste kant kunt laten zien.

- Je bent een enthousiaste zanger(es).
- Je bent student(e) in Utrecht (studenten van de UU en HU genieten voorrang).
- Je kunt zuiver zingen en pikt aanwijzingen over bijvoorbeeld stemtechniek of timing snel op.
- Je kunt met anderen meerstemmig zingen.
- Je bent bereid veel tijd in Dekoor te steken (dinsdagavond repeteren, regelmatig optreden, twee repetitieweekenden en commissiewerk).
- Je bent bereid meerdere jaren bij Dekoor te zingen.

Pré’s (geen vereiste, wel mooi meegenomen)
- Je kunt noten lezen / van blad zingen.
- Je kunt improviseren.
- Je kunt beatboxen.

Dekoor is een studentenvereniging en ontvangt contributie van haar leden. De contributie voor komend seizoen bedraagt maximaal €150 (incl. twee repetitieweekenden). Bij eventuele tournees wordt er ook een ledenbijdrage gevraagd.